Leerdoeldenken met de hele school in 6 stappen | Locatiedirecteur Harry Noppers

๐ŸŽฏ Hoe neem je je team mee in werken vanuit leerdoelen? Schoolleider Harry Noppers van hetย Nuborgh College in Nunspeet zette de afgelopen jaren op zijn school in Nunspeet een mooi veranderingstraject in gang, met volle inzet van zijn teamleden!

๐Ÿ’ก Lees bijvoorbeeld over '๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฐ๐—•'๐˜€'. Harry: "๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ, ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต!"

Het Nuborgh College Veluvine maakt in dit proces ook gebruik van de diensten vanย Stichting VO-content.

Beeld: ©SRVO

Tekst Lennart de Geus

Ontwerpย Niermala Timmers