Nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in de activiteiten van SRVO, maar ben je niet actief als schoolleider? Je kunt je dan aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Nieuws en inspiratie voor ingeschreven schoolleiders

✉️ Als ingeschreven schoolleider ontvang je e-mails van SRVO op het door jou opgegeven e-mailadres. De e-mails zijn erop gericht je te informeren en inspireren om gericht met je eigen ontwikkeling bezig te blijven. Inspiratie voor ontwikkeling, dus! We weten immers goed dat dit iets is waar je in je drukke bestaan als schoolleider zo nu en dan een zetje bij kunt gebruiken! 💪

In deze e-mails vind je bijvoorbeeld informatie over SRVO-tools, leestips, bijeenkomsten voor schoolleiders, praktijkverhalen, et cetera!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van SRVO? Schrijf je dan in als schoolleider! Je ontvangt onze e-mails dan automatisch.

> Je ontvangt als ingeschreven schoolleider zo'n 5-10x per jaar een e-mail van SRVO.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen met interesse voor de activiteiten van SRVO, maar die niet is ingeschreven als schoolleider. Deze heeft een bredere doelgroep dan alleen ingeschreven schoolleiders, namelijk bijvoorbeeld bestuurders, opleiders en andere betrokkenen uit het vo. We houden je in de nieuwsbrief op de hoogte over ontwikkelingen binnen SRVO en de hele vo-sector.

Aanmelding voor de nieuwsbrief is vrijblijvend; onderaan elke nieuwsbrief wordt ook de mogelijkheid gegeven je weer af te melden.

> De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 4x per jaar via e-mail.