SRVO is gestopt met haar activiteiten, vind kennis en inspiratie op www.vo-raad.nl/schoolleiders

SRVO gaat verder in een platform van, voor en door schoolleiders. Deze website zal nog tot 1 april 2023 online blijven.

Beeld: ©SRVO

Beste websitebezoeker,

Vanaf 1 januari 2023 organiseert SRVO geen activiteiten meer voor schoolleiders en wordt deze website niet meer geüpdatet. De Stichting Schoolleidersregister VO blijft bestaan, maar zonder activiteiten en ondersteuning. Het bestuur van SRVO blijft nog even actief om een goede overdracht van kennis en ervaringen te kunnen waarborgen voor de VO-raad en andere betrokkenen bij een schoolleidersplatform.
 

We gaan verder als een schoolleidersplatform

We gaan verder als platform van, voor en door schoolleiders, in samenwerking met de VO-raad. Dit platform zal worden geleid door een stuurgroep/comité van schoolleiders.

Uit vele gesprekken met schoolleiders en onderzoeken binnen de beroepsgroep is duidelijk geworden dat vooral de gedachte aan één loket voor alle relevante informatie (een verzamelfunctie) belangrijk is. De afgelopen tijd is daarom gewerkt aan een digitale omgeving waarin deze relevante informatie over het uitoefenen van het vak van schoolleider te vinden is, met een initiële focus op:

  • een nieuwsoverzicht met goede zoekfunctie;
  • een kalender met activiteiten voor schoolleiders;
  • diverse praktijkvoorbeelden / inspirerende publicaties over de professionele ontwikkeling van schoolleiders;
  • manieren om je stem te laten horen over beleid.

Je vindt deze omgeving op www.vo-raad.nl/schoolleiders.

Meer informatie over de uitgangspunten en voortgang van het project Schoolleidersplatform vind je op www.vo-raad.nl/schoolleidersplatform.

Over deze website

De website www.schoolleidersregistervo.nl blijft online tot en met 31 maart 2023. Vanaf 1 april 2023 word je automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina op de website van de VO-raad.

We bedanken je hartelijk voor je interesse in SRVO en zien je graag terug bij een platform van, voor en door schoolleiders!

Noortje Schadenberg, directeur SRVO

Karin Wouters, voorzitter bestuur SRVO