Resultaten enquête: de stem van schoolleiders en bestuurders over de toekomst van schoolleiderschap

Hoe ziet het toekomstige schoolleiderschap eruit? Een kleine 700 schoolleiders hebben onlangs hun stem daarover laten horen via de enquête van VO-raad en SRVO. Zij beantwoordden vragen over professionele ontwikkeling en de borging daarvan, ervaringen met SRVO, alternatieven voor een register en behoefte aan ondersteuning voor zichzelf en de beroepsgroep als geheel. Ook 38 bestuurders hebben vragen beantwoord over hun visie op de professionele ontwikkeling van schoolleiders en welke rol zij daarin kunnen spelen.

In de rapportage hieronder lees je alle resultaten.
 

➡ Binnenkort verschijnt een nieuwsbericht namens SRVO en VO-raad met daarin de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek en de bijbehorende vervolgstappen.