Vanaf 1 december geen toegang meer tot Mijn SRVO en je Portfolio

Per 1 december stopt het contract met de beheerder van de online omgeving Mijn SRVO. Dat betekent dat je vanaf die dag niet meer kunt inloggen om je persoonlijke gegevens en/of Portfolio te raadplegen.

Beeld: ©SRVO

SRVO en VO-raad zijn begin 2022 gestart met de ontwikkeling van een schoolleidersplatform voor en door schoolleiders, in samenwerking met Schoolleiders voor de Toekomst en Netwerk van Schoolleiders (NvS). Binnen een schoolleidersplatform zal gewerkt blijven worden aan de ambities rondom beroepskwaliteit, professionele ontwikkeling en de borging daarvan.

Stichting Schoolleidersregister VO (SRVO) zal na januari 2023 nog een beperkte periode actief zijn om de resultaten van haar werkzaamheden te borgen. Wanneer er relevant nieuws is, informeren we je hierover.

De eerste stap in deze eindfase is de gezamenlijke keuze om het contract met de beheerder van het webregister en de online omgeving 'Mijn SRVO' niet te verlengen. Dat betekent concreet dat je per 1 december 2022 geen toegang meer hebt tot je persoonlijke gegevens uit het register van SRVO.
 

Wat kan ik doen om de inhoud van mijn Portfolio te bewaren?

We adviseren je om je volledige dossier op Mijn SRVO in enkele klikken te downloaden en voor jezelf op te slaan. Dit kost je ongeveeer één minuut.

Door op deze link te klikken, kom je na inloggen bij Mijn dossier en kun je dit direct downloaden als PDF of Word-document 📄. Zo heb je zelf de beschikking over de door jou ingevulde gegevens in Mijn SRVO, zoals je dienstverbanden, expertises en gevolgde opleidingen.