Gratis sessie van schoolleiders voor schoolleiders over het NPO

Op 22 april organiseren we een inspiratiesessie van schoolleiders, voor schoolleiders over invulling van het Nationaal Programma Onderwijs (NPO). Lees hier meer informatie of meld je direct aan via het aanmeldformulier: https://bit.ly/3geagUb.

Heb je ook het gevoel dat je zelf het wiel aan het uitvinden bent voor het plan van aanpak voor het Nationaal Programma Onderwijs? Alle scholen worstelen met dit thema. Daarom is een team van 11 schoolleiders vanuit het SRVO-netwerk gestart om samen te werken aan de uitdagingen rondom het NPO. Zij zijn vanuit de beroepsstandaard voor schoolleiders concreet aan de slag gegaan op dit actuele vraagstuk en werken daarmee expliciet aan hun leiderschap.

Ben je benieuwd naar de kennis en inzichten die deze schoolleiders hebben opgedaan? Zij delen hun concrete kennis en informatie vanuit de dagelijkse praktijk graag met andere ingeschreven schoolleiders!

Kom op 22 april naar de online interactieve inspiratiesessie van 15.30-16.30 uur. In deze informele sessie delen de 11 schoolleiders hun kennis en kun je vragen stellen en praktische zaken bespreken.

Netwerk pagina
©SRVO
Leer tijdens de sessie ook collega's kennen uit het SRVO-netwerk!