Schoolleiders VO: toekomstbestendig in beweging

Maandagmiddag 25 januari lanceert SRVO de vernieuwde beroepsstandaard van en voor schoolleiders in het vo. Deze feestelijke en inhoudelijke bijeenkomst is eveneens de aftrap van de inspiratiemaand ‘Schoolleiders vo: toekomstbestendig in beweging’. Deze bijeenkomst vindt plaats op een school, je kunt erbij zijn via een livestream.

©SRVO

Meld je nu aan!

Lancering vernieuwde beroepsstandaard voor schoolleiders in het vo
Datum: 25 januari 2021
Tijd: 16:00-17:00 uur
Locatie: online
Voor wie: Schoolleiders (van teamleider tot rector), schoolbesturen, onderwijsprofessionals, beleidsmakers en organisaties die zich dagelijks inzetten voor de professionalisering van schoolleiders en de kwaliteit van het onderwijs.


Programma
De beroepsstandaard beschrijft het fundament van het vak van schoolleider. Dit vak is meer dan ooit in beweging. Maak kennis met de vernieuwde beroepsstandaard als basis voor ontwikkeling en reflectie, juist nu! Het is belangrijk samen met iedereen in en om het onderwijs een gezamenlijke taal te hebben om de maatschappelijke opdracht van goed onderwijs voor alle leerlingen te blijven vervullen.

15.45 uur | Digitale inloop

16.00 uur

  • Opening door dagvoorzitter Berit Lindemann
  • Feestelijke lancering van de vernieuwde beroepsstandaard
  • De beroepsstandaard 2020 in vogelvlucht
  • Leiderschapspraktijken in de school:
    gesprek met schoolleiders en landelijke boegbeelden
  • De beroepsstandaard in jouw eigen praktijk: Noortje Schadenberg (directeur SRVO) blikt vooruit en nodigt iedereen uit voor interactieve online sessies in de inspiratiemaand ‘Schoolleiders VO: toekomstbestendig in beweging'

Mis het niet en noteer 25 januari 2021 alvast in je agenda. Of meld je direct aan voor dit online event via  dit aanmeldformulier.