Schoolleiders vo: toekomstbestendig in beweging

Maandagmiddag 25 januari lanceert SRVO de vernieuwde beroepsstandaard van en voor schoolleiders in het vo. Deze feestelijke en inhoudelijke bijeenkomst is eveneens de aftrap van de inspiratiemaand ‘Schoolleiders vo: toekomstbestendig in beweging’. Deze bijeenkomst vindt plaats op een school, je kunt erbij zijn via een livestream.

©SRVO

Save the date!

Lancering vernieuwde beroepsstandaard voor schoolleiders in het vo
Datum: 25 januari 2021
Tijd: vanaf ongeveer 15.00 uur
Locatie: online
Voor wie: Schoolleiders, schoolbesturen, onderwijsprofessionals, beleidsmakers en organisaties die zich dagelijks inzetten voor de professionalisering van schoolleiders en de kwaliteit van het onderwijs.


Programma
De beroepsstandaard beschrijft het fundament van het vak van schoolleider. Dit vak is meer dan ooit in beweging. Maak kennis met de vernieuwde beroepsstandaard als basis voor ontwikkeling en reflectie, juist nu! Het is belangrijk samen met iedereen in en om het onderwijs een gezamenlijke taal te hebben om de maatschappelijke opdracht van goed onderwijs voor alle leerlingen te blijven vervullen.

Wat je kunt verwachten:
- De vernieuwde beroepsstandaard in het kort: voor wie en wat is het?
- Leiderschapspraktijken en persoonlijke kwaliteiten in de praktijk. Luister naar een teamleider, eindverantwoordelijk schoolleider en bestuurder.
- Hoe kun je de beroepsstandaard schoolleider vo toepassen in de praktijk?
- En meer!
 

Mis het niet en noteer 25 januari 2021 alvast in je agenda. Of meld je direct aan voor dit online event via info@schoolleidersregistervo.nl. De uitnodiging met het programma volgt later.