We feliciteren 8 scholen met een high tea!

De winnaars van de campagne van SRVO voor schoolleiders zijn bekend! We feliciteren 8 scholen uit heel Nederland met een high tea voor de hele schoolleiding.

Visual wervingscampagne winnaars bekend
Beeld: ©SRVO

Schoolleidersregister VO (SRVO) pakte deze maand groots uit met een verrassingspakket voor alle schoolleiders in Nederland. Ruim 5000 pakketten gingen op de bus om schoolleiders een voortvarende start te geven van het schooljaar. De blikvanger was de poster met verschillende schoolleidersrollen en een praktisch scrumbord om plannen te maken en onderwijsmijlpalen te noteren.

Download de poster en het scrumbord hier.
Download het aangepaste scrumbord in printversie hier.

Onderdeel van de campagne was de win-actie waarmee schoolleiders die zich voor 1 oktober aangemeld hebben een high tea konden winnen voor de hele schoolleiding. Van de ruim honderd inschrijvingen hebben de volgende acht schoolleiders gewonnen:

  • Teamleider Frank Mol van het IJburg College te Amsterdam
  • Teamleider Leonie Keurhorst- van Wees van het Teylingen College Leeuwenhorst te Noordwijkerhout
  • Afdelingsleider Mark Askamp van het Meridiaan College, locatie het Element te Amersfoort
  • Teamleider Gerard Ypenga van het Gomarus College te Groningen
  • Rector Huub Nelis van het OSG de Meergronden te Almere
  • Teamleider Marjan Rodrigues van Het Noordik te Almelo
  • Afdelingsdirecteur Sasja van Lieshout van het Fioretti College te Veghel
  • Teamleider Stef Franken van het Hoeksch Lyceum te Oud-Beijerland

SRVO-directeur Noortje Schadenberg vertelt: “Schoolleiders hebben een ontzettend hectische periode achter de rug. En nog steeds staan ze voor grote uitdagingen. Onder het motto van ‘samen leren, reflecteren en groeien’ roepen we schoolleiders op om, ondanks de hectiek tijdens de schoolweek, hun eigen professionele ontwikkeling niet uit het oog te verliezen. Juist in deze tijd valt er zo veel te leren, als we de tijd nemen om stil te staan. Het Schoolleidersregister brengt schoolleiders op dit vlak samen”.

“Met de herfstvakantie in het vooruitzicht, is het eind van de eerste schoolperiode in zicht. De schoolleiding heeft een dikke pluim verdiend, vinden wij. Om die reden toeren wij dit najaar door Nederland om een high tea langs te brengen bij 8 middelbare scholen!”. 
 

Schrijf je in bij SRVO!

Bijna 2000 van de 5000 schoolleiders, van rector tot teamleider en alles ertussenin, hebben zich al ingeschreven bij SRVO, daar wil je toch ook bij horen?! Wil je eerst meer weten over wat SRVO allemaal te bieden heeft, klik hier: Aan de slag.

Vraag het verrassingspakket aan!

Heb je het verrassingspakket van SRVO niet ontvangen? Vraag kosteloos een pakket aan (zolang de voorraad strekt!) via info@schoolleidersregistervo.nl.