Envelop voor jou: leer, reflecteer en groei met SRVO!

Aan het begin van schooljaar 2020-2021 ontvangen alle schoolleiders van Nederland een envelop met verrassingen van SRVO!

We vertellen je graag wie we zijn, wat we doen en waarom het belangrijk is om je vandaag nog in te schrijven.

©SRVO

Als schoolleider voel je je soms misschien een octopus: je bent van héél veel markten thuis! Een strategie en visie vormen, brandjes blussen, je team bij elkaar houden... en dat ook nog op anderhalve meter afstand!

Je persoonlijke ontwikkeling kan door die drukte soms op een (te) laag pitje komen. SRVO helpt je daarom graag verder in je persoonlijke ontwikkeling!

Wat is SRVO?

Het schooljaar is weer begonnen! Het dynamische Schoolleidersregister VO (SRVO) is gericht op de ontwikkeling van schoolleiders en het vormen van een groot netwerk vanuit de beroepsgroep. Eén op de drie schoolleiders (van rector tot teamleider en alles ertussenin) heeft zich al ingeschreven bij SRVO, daar wil je toch ook je voordeel mee doen?!

Waarom is het belangrijk om mezelf in te schrijven?

Inschrijven is gratis en biedt veel voordelen:

- Netwerk van ruim 1700 (!) schoolleiders
- Reflectiegesprekken
- Opleidingscatalogus: overzicht en reviews van scholingsaanbod
- Persoonlijke verhalen van schoolleiders
- Publicaties over leiderschap
- Verdiepende informatie over kennisthema’s

Je kunt vervolgens inloggen op Mijn SRVO, met onder andere:

- Portfolio: je werkverbanden en opleidingen in een mooi overzicht
- Zelfscan: een overzicht van je kwaliteiten en ontwikkelpunten


Meer weten over SRVO? Lees de Veelgestelde vragen of bekijk Aan de slag.

©SRVO

Schrijf je in en win een high tea!

Samen, als beroepsgroep, staan we sterk. Daarom komt SRVO in elke regio bij één school op bezoek met een lekkere high tea! Schrijf je uiterlijk 30 september in en maak kans op een gezellige ochtend of middag met de schoolleiding!

Na afronding van je inschrijving kun je gebruik maken van alle interessante diensten, zoals reflectiegesprekken en de zelfscan. De winnaars krijgen in de maand oktober een telefoontje van ons. Dan bespreken we ook een geschikte datum en tijd om langs te komen!