Even bellen met … Chris van der Meulen

In de rubriek Even Bellen Met vind je elke week een interview met een schoolleider. De interviews staan de komende weken geheel in het teken van het leiden van een school tijdens de corona-uitbraak. In dit eerste, openhartige interview is Chris van der Meulen aan het woord. Chris van der Meulen (35) is een enthousiaste jonge schoolleider. Sinds 2015 is hij vestigingsdirecteur van het Christelijke Greijdanus College Hardenberg. Door de coronacrisis heeft hij lastige vraagstukken op zijn bord, maar hij ziet ook wat wél goed gaat. “Zelfs toen sluiting van de scholen nog niet zeker was, kwam iedereen gelijk in actie om vooral door te kunnen gaan. Dat saamhorigheidsgevoel, mijn onderwijshart gaat daar echt van kloppen.” Benieuwd naar zijn verhaal, inzichten en tips? Lees hier het hele interview.