SRVO goed bereikbaar ondanks coronavirus

Het kabinet heeft een aantal maatregelen genomen om een snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Natuurlijk houdt ook het SRVO zich aan deze maatregelen van het kabinet en adviezen van het RIVM. Het SRVO zal zich de komende tijd extra inzetten om schoolleiders te ondersteunen, maar dan op afstand. Want juist nu is deze kennisdeling en het uitwisselen van informatie zo belangrijk.
 

Goed bereikbaar
Het kantoor van SRVO is tot 6 april dicht. Wel blijven wij goed bereikbaar. Ben je schoolleider en heb je een vraag over het beroepsprofiel, het inplannen of annuleren van een reflectiegesprek of het gebruik van MijnSRVO? Wil je je aanmelden of heb je een andere vraag? Je kunt bij onze medewerkers terecht via info@schoolleidersregistervo.nl en telefoonnummer 030 5500 220.

Bijeenkomsten op locatie geannuleerd
Tot 6 april gaan SRVO-activiteiten op locatie niet door. Online platform MijnSRVO blijft natuurlijk gewoon toegankelijk.

Lees & deel tips en ervaringen
Door het coronavirus sta je als schoolleider de komende tijd voor grote uitdagingen. Komende weken deelt SRVO op LinkedIn regelmatig tips en ervaringsverhalen om je hierbij op weg te helpen. Heb je zelf een tip of ervaring die je graag met collega-schoolleiders wil delen? Laat het ons weten.

Juist nu aan de slag met reflectie
De reflectiegesprekken die SRVO organiseert, stellen we i.v.m. het coronavirus tijdelijk uit. Dat wil niet zeggen dat reflectie nu niet nodig is, integendeel! In een wereld waarin nu in een hoog tempo veel verandert, is het goed om even te vertragen of zelfs stil te staan. Sta stil bij al het moois wat je team en jouw school nu organiseert, creëert, ontwikkelt en leert. En hoe vanuit deze crisis meer verbinding en samenwerking ontstaat.

Wil jij aan de slag met reflectie? Laat je inspireren door deze vragen:

  • Op welke manier benut jij je veerkracht (als persoonlijke bron) in deze tijden?
  • Wat doet verandering met jou? Wat doet deze verandering met jouw team?
  • Wat zijn inzichten over de manier waarop jij leert in urgente situaties?
  • Welke kwaliteiten heb je ingezet? En welke kwaliteiten zou je nog meer willen inbrengen?