Directeur Leezan van Wijk vertrekt bij SRVO

Beste collega-schoolleider, 2020 is in aantocht. Een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden om verder te leren en groeien. Per 1 maart zal ik als Directeur SRVO het stokje overdragen aan een collega-schoolleider....

Beste collega-schoolleider, 2020 is in aantocht. Een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden om verder te leren en groeien.

Per 1 maart zal ik als Directeur SRVO het stokje overdragen aan een collega-schoolleider. Na ruim 6 jaar betrokken te zijn geweest bij de oprichting van SRVO, eerst als klankbordgroeplid, vervolgens als onderdeel van het kwartiermaker-bestuur en de afgelopen jaren als directeur, ga ik aan de slag als Algemeen Directeur/Rector op het Marnix Gymnasium bij CVO Rotterdam. Ik heb het als een eer ervaren om -als vertegenwoordiger van de beroepsgroep- het fundament te leggen voor ons mooie schoolleidersvak. Dat we hierin de ruimte hebben genomen om te pionieren, af te wijken van de geldende norm over registers en samen leren en ontwikkelen op de kaart hebben gezet, maakt me trots en dankbaar.

Ik ontmoet jullie graag op onze Sterk voor Leiderschap-bijeenkomst op 13 februari (de save the date hebben jullie inmiddels ontvangen!)

Alvast fijne feestdagen en een mooie start van 2020 gewenst!