Schrijf je in en krijg ‘Mijn Binnenste Buiten’ cadeau!

Schrijf je in en krijg ‘Mijn Binnenste Buiten’ cadeau!

Goed voornemen voor 2020: aan je professionele ontwikkeling werken! Schrijf je nu in bij het schoolleidersplatform SRVO. Het kost je niets en levert je veel op. De eerste 30 inschrijvers krijgen het boek ‘Mijn Binnenste Buiten’ als welkomstcadeau. Gun jezelf zo’n praktisch en inspirerend boek voor de feestdagen! 

Eigen doelen
SRVO maakt je sterk voor leiderschap. Met je inschrijving bij SRVO kun je werken aan je professionele identiteit. Dat doe je onder meer door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen met de bijna 1800 andere ingeschreven schoolleiders uit het hele land, door een zelfscan te doen en je eigen doelen te bepalen, een portfolio aan te leggen en gebruik te maken van de opleidingscatalogus. Daarin staan opleidingen en bijscholingsmogelijkheden die relevant zijn voor schoolleiders.


Professionele identiteit
‘Mijn Binnenste Buiten’ heeft als ondertitel: ‘werken aan je professionele identiteit’. Het boek laat zien hoe je professionele identiteit verbonden is met wie je bent, wat voor werk je doet en in welke context je werkt. Je krijgt praktische handreikingen om alleen of met professionele vrienden aan de slag te gaan met professionele identiteit.