Waan van de dag

Hoe ben jij dit schooljaar gestart?

Voor de zomervakantie had je vast grootse plannen voor je school, je team of je eigen ontwikkeling. Nu het schooljaar net begonnen is, regeert waarschijnlijk de waan van de dag. De eerste roosterwijzigingen, introductiekampen, ouderavonden en de planning van de eerste toetsweken.

Herken je dit?

We weten namelijk dat dit voor het merendeel van onze 5000 collega-schoolleiders geldt. SRVO biedt niet de oplossing voor dit probleem. Wij zijn geen organisatie met een quick-fix mentaliteit. Wel geloven we dat een goede balans tussen leren, produceren en reflecteren essentieel is om als schoolleider je school goed te leiden.En die balans kun jij ook creëren. Vandaag nog. Wij stimuleren je graag in deze zoektocht.

Door een gratis zelfscan, 360graden-feedback-tool, een overzichtelijk portfolio, gratis reflectiegesprekken met collega’s uit het veld en een uitgebreide gids met meer dan 300 ontwikkelactiviteiten. 

Schrijf je nu in.

Dat kost je 1 minuut en levert je een zee aan mogelijkheden op. Laat de waan van de dag niet regeren. Pak zelf de regie. Sluit je aan bij het grootste landelijke netwerk van schoolleiders in het VO.

Teacher leadership