SRVO zoekt VO-managementcoaches voor reflectiegesprekken

Een succesvol reflectiegesprek valt of staat met een goede procesbegeleider. Ben jij een VO-managementcoach of word jij momenteel opgeleid tot VO-managementcoach ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geef je hier op.

Over de reflectiegesprekken
Ingeschreven schoolleiders kunnen zich vanaf juni dit jaar via de website van SRVO aanmelden voor een gratis reflectiegesprek. Ze kunnen aan een georganiseerd gesprek deelnemen of zelf een gesprek organiseren en een methodiek kiezen die bij ze past (keuze uit: Dynamisch reflecteren, Waardecreatie of Appreciative inquiry). Bij een georganiseerd gesprek krijgen de schoolleiders via SRVO een procesbegeleider aangewezen.

We zijn dus op zoek naar jou!
Ben jij een (toekomstige) VO-managementcoach dan beschik je straks over de juiste vaardigheden en ervaring om bij ons als procesbegeleider van de reflectiegesprekken op te treden. Door aan de slag te gaan als procesbegeleider van de reflectiegesprekken kun je jouw vaardigheden verder in de praktijk brengen en ontwikkelen.

Professionaliseringsdagen
Om de drie methodieken voor het voeren van een reflectiegesprek eigen te maken organiseren we professionaliseringsdagen. Deze zijn op woensdag 18 september, woensdag 6 november en vrijdag 17 januari. Op de laatste dag, 17 januari, wordt het reflectiegesprek met schoolleiders in de praktijk geoefend. De leerlijn van elke methodiek bestaat uit twee of drie workshops (afhankelijk van je kennis van een bepaalde methodiek). Na afronding van alle benodigde workshops ontvang je een certificaat.