SRVO under construction...

Op donderdag 13 juni is het SRVO-platform offline. Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig om ons platform te verrijken met nieuwe functionaliteiten, zoals het kunnen toevoegen van reviews van scholingsactiviteiten en de aanmelding voor de reflectiegesprekken. Vanaf 14 juni kun je hier gebruik van maken!

Reflectiegesprekken
Vanaf 14 juni kunnen ingeschreven schoolleiders zich via het SRVO-platform aanmelden voor een reflectiegesprek. Een effectieve manier om jezelf verder te professionaliseren. SRVO biedt drie door schoolleiders beproefde methodieken aan: waardecreatie, appreciative inquiry en het vierstoelenmodel. Je kunt je opgeven voor een georganiseerd gesprek of zelf een gesprek organiseren.
Meer weten over de methodieken? Bekijk de poster Reflectiegesprekken met schoolleiders

Opleidingen en reviews
In de opleidingscatalogus voor schoolleiders en bestuurders VO is een gevarieerd scholingsaanbod te vinden. Maar hoe maak je hierin nu een goede keuze? Een gerichte scholingsvraag helpt hierbij, reacties van oud-deelnemers ook! Daarom is het vanaf 14 juni mogelijk om een review te plaatsen bij de opleiding die je hebt gevolgd.

Nog niet ingeschreven?
Wil je ook van deze functionaliteiten gebruik kunnen maken, maar heb je je nog niet ingeschreven? Schrijf je ook in! Ruim 1600 schoolleiders gingen je voor.
Bekijk in twee minuten wat SRVO jou nog meer te bieden heeft.

srvo under construction