Reflectiegesprekken met schoolleiders

Bekijk welke methodiek bij jou past

Door met collega’s in gesprek te gaan en te praten over je eigen leervragen krijg je nog beter zicht op jouw professionaliseringskoers en wat je te doen hebt binnen jouw schoolcontext. Eind 2018 zijn we gestart met de pilot reflectiegesprekken tussen schoolleiders. SRVO heeft drie methodieken onderzocht die de basis vormen voor deze gesprekken. Nieuwsgierig naar deze methodieken en/of wil je weten hoe je als school kan deelnemen? Bekijk de poster Reflectiegesprekken met schoolleiders.

Deelnemen aan de pilot?
Het is nog mogelijk om deel te nemen aan de pilot. Als je je opgeeft, dan word je begeleid door een procesbegeleider. Je krijgt duidelijke informatie over de methodiek en de te volgen stappen. We horen vervolgens graag van jou en jouw team wat je van de methodiek vindt en hoe we het proces en de inhoud nog beter kunnen maken. Het doel hiervan is om het voeren van een reflectiegesprek een effectieve professionaliseringsactiviteit te maken binnen jouw school en tussen jou en collega's binnen het netwerk van SRVO.

Meer informatie
Wil je meedoen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via info@schoolleidersregistervo.nl.

Lees meer over ervaringen in het interview Reflectiemethodiek Het vierstoelenmodel
Lees meer in het artikel Het is belangrijk om af en toe een stapje terug te doen of letterlijk achterover te hangen.