Congres De Staat van het Onderwijs - 10 april 2019

Woensdag 10 april 2019 vindt het congres De Staat van het Onderwijs 2019 plaats. Op deze dag presenteert de Inspectie van het Onderwijs de bevindingen uit de gelijknamige publicatie en gaan we hierover met elkaar in gesprek. Het belooft een interessante en leerzame dag te worden voor iedereen die te maken heeft met het onderwijsveld.

Programma
Tijdens het congres wordt De Staat van het Onderwijs 2019 uitgereikt aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het programma bevat hiernaast diverse interactieve workshops en sessies. Er is een beperkte mogelijkheid om op het congres een sessie of workshop te verzorgen.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op:

https://congres.destaatvanhetonderwijs.nl/

Staat van het onderwijs (werkatelier)