ACTIE! Gratis jaarabonnement op De Nieuwe Meso!

Als je je nu inschrijft bij SRVO krijg je een gratis digitaal jaarabonnement op het vakblad De Nieuwe Meso. De Nieuwe Meso is een vakblad voor schoolleiders, leidinggevenden en schoolbestuurders in het primair en voortgezet onderwijs en in het middelbaar beroepsonderwijs die graag lezen over onderwerpen waarmee zij in hun dagelijkse werk te maken hebben.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je schrijft je in via de pagina Inschrijven. Vul op deze pagina je gegevens in en maak je inschrijving rond door op de groene knop te klikken. Je ontvangt vervolgens in je mailbox een bevestigingsmail met een link om je aan te melden voor het gratis abonnement. Het abonnement stopt automatisch na 1 jaar. Schrijf je direct in!

Waarom inschrijven bij SRVO?
Heb je je ingeschreven, dan kun je direct gebruik maken van:

 • Netwerk van ruim 1500 schoolleiders  
 • Publicaties over leiderschap
 • Portfolio                      
 • Reflectiegesprekken              
 • Overzicht en reviews van scholingsaanbod
 • Ontwikkelplatform
 • Zelfscan
 • LeiderschapsLabs
 • Edcamps
DNM