Het debat over onderwijsvernieuwing en leiderschap

Deskundigen met verschillende achtergronden; Hartger Wassink, Alle van Steenis en onze directeur Leezan van Wijk, hebben een debat gevoerd tijdens het 30-jarig jubileumcongres van NSO-CNA over vragen als:

NSO-CNA

Het debat over onderwijsvernieuwing en leiderschap

Deskundigen met verschillende achtergronden; Hartger Wassink, Alle van Steenis en onze directeur Leezan van Wijk, hebben een debat gevoerd tijdens het 30-jarig jubileumcongres van NSO-CNA over vragen als:

* Hoe ziet onderwijsvernieuwing er uit bij jou op school?

* Wat vraagt dat van jou als schoolleider?

Bekijk hier het debat van de deskundigen.

Ik ben ervan overtuigd dat het in deze tijd NOG belangrijker is dat we als schoolleiders BEWUST keuzes maken in bijvoorbeeld: wat wil je (visie), wat doe je (planning) en....is dat ook de goede weg (reflectie)? Dat vraagt om meer kennis over leiderschap en hoe leerprocessen werken. Dat is al een hele uitdaging en volgens mij de moeite waard om MEER te bespreken met elkaar.

Herkenbaar? Laat je horen, ben benieuwd naar jullie ervaring! (Leezan van Wijk)

Klik hier voor meer informatie over paneldebat.