07 december Sessie Reflectietool voor schoolleiders en HRM'ers: Eerste hulp bij reflecteren (i.s.m. Bardo)

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online (via Zoom)

✍️ Meld je aan via dit Microsoft Forms-formulier!

SRVO en VO-academie hebben samen met Bardo een doorvertaling gemaakt van de beroepsstandaard in handvatten voor zelfreflectie, feedback vragen en gezamenlijke reflectie. Deze Reflectietool (i.s.m. Bardo) is vanaf 23 november beschikbaar voor alle schoolleiders in het vo! 

Wij bieden je in deze online sessie op woensdag 7 december 'Eerste hulp bij reflecteren'.

Beeld: ©Bardo
Sfeerbeeld Reflectietool (lancering: 23 november)

Ontwikkelen, professionaliseren en reflecteren gaan hand in hand in onze visie. Professionele ontwikkeling heeft niet alleen betrekking op scholing en opleiding, maar ook op het toepassen van het geleerde in de dagelijkse beroepspraktijk. Het voortdurend reflecteren op het handelen, het uitproberen van nieuw handelen en het sparren met collega’s horen bij de cyclus waarin je als schoolleider komt tot een daadwerkelijke ontwikkeling in de praktijk.

We nemen je mee in de onderliggende professionaliseringscyclus en je gaat de eerste stap met andere aanwezigen direct uitproberen. Je krijgt vervolgens praktische informatie en tips over reflecteren met de Reflectietool en andere reflectievormen.

Deze interactieve online sessie is kosteloos, en wordt georganiseerd door SRVO en de VO-academie in samenwerking met Bardo.