16 december Masterclass (online): Als elke stem telt

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online (via Zoom)

✍️ Geef je op via dit Microsoft Forms-formulier!

Vanwege de nieuwe maatregelen is besloten om deze masterclass niet op locatie, maar online te organiseren. Na aanmelding ontvang je de Zoom-link in je mailbox.

Hoe werk je op een goede manier samen met alle betrokkenen, zonder onuitgesproken ergernissen? Voor die vraag organiseren we voor ingeschreven schoolleiders een gratis masterclass met coach/trainer Adrian Roest.

Inhoud van de sessie

  • Hoe werken we samen op een manier die goed is voor álle betrokkenen? 
  • Voorbij polderen, meeste stemmen gelden of macht-over? En vooral voorbij wantrouwen en een cultuur waarin systemen belangrijker zijn geworden dan mensen?
  • Hoe zou het zijn als elke stem in jouw team wordt gehoord?

In deze sessie wil Adrian jou inspireren met een visie en aanpak die effectief en plezierig is voor jou én je teamleden. Met als resultaat: Geen gedoe meer, onuitgesproken ergernissen en eindeloze vergaderingen zonder (gedragen) besluit. 

↪️ Adrian wil graag goed voorbereid zijn en hoort daarom graag in het aanmeldformulier jouw antwoord op de volgende vraag: 

Wat is jouw grootste uitdaging (of dilemma/ergernis) als het gaat om leidinggeven en samenwerken? 

Boek 'Als elke stem telt'

Onlangs verscheen ook Adrian's boek Als elke stem telt- Gelijkwaardigheid en verbinding als basis voor effectief en plezierig samenwerken.

©Adrian Roest

Over Adrian Roest

Adrian Roest is coach, trainer, gespreksleider en adviseur bij SamenWerkt.nu Coöperatie UA. Adrian houdt van humor en authenticiteit en creëert met zijn gelijkwaardige houding snel een veilige sfeer voor het hele team. Werken met teams en leidinggevenden ligt hem goed. Waarom? Omdat er zoveel effectiviteit én plezier te vinden is in gelijkwaardig werken! Adrian gaat voor openheid en eerlijkheid, het is voor hem belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn én zich verbonden voelt met collega’s.